Miliardová Barbie a nejnovější Spider-Man přicházejí o Vánocích na HBO Max

Hity tohoto roku míří na HBO Max.

Foto: Barbie (Warner Bros.), Spider-Man: Napříč paralelními světy (Sony Pictures)

HBO Max už za týden uvede nejúspěšnější film tohoto roku, Barbie s Margot Robbie a Ryanem Goslingem, přesně na Štědrý den pak výborného animovaného Spider-Mana s podtitulem Napříč paralelními světy.

Barbie je nejúspěšnějším snímkem tohoto roku, když v pokladnách kin utržila 1,4 miliony amerických dolarů. K úspěšnému tažení zcela jistě vděčí poměrně kladným recenzím, a vzájemné podpoře se současně uvedeným Oppenheimerem Christophera Nolana. Premiéra filmu proběhla 20. července, digitálního uvedení se Barbie dočkala v polovině září, a příchod na HBO Max s českým dabingem je plánovaný na 14. prosince.

Čtěte také: Penguin, Temný případ nebo Rod draka. Trailer představil HBO Max novinky na rok 2024

HBO Max nadělí pod stromeček také úžasný animák Spider-Man: Napříč paralelními světy. Jeden z nejlepších filmů roku, který v kinech utržil téměř 700 milionů dolarů, dorazí přesně 24. prosince. Fanoušci pavoučího superhrdiny najdou na HBO Max také oba Amazing Spider-Many, trilogii Sama Raimiho nebo první dva díly s Tomem Hollandem. Nedávno byl přidán i původní animák Spider-Man: Paralelní světy.