Barbie je dojemná, chytrá a vtipná. Gosling si krade každou scénu. První dojmy na růžovou Barbie hýří nadšením

Foto: Warner Bros.

Země Barbie už čeká. Hned vedle bombového Oppenheimera, kterého budou kina hrát o sál vedle. Zatímco Nolanův historický velkofilm slibuje zdrcující tříhodinový zážitek, růžová Barbie, podle prvních ohlasů, servíruje nejzábavnější film léta, ve kterém si Ken Ryana Goslinga krade každou scénu. Světová premiéra v Los Angeles prozradila, že Greta Gerwig, tvůrkyně posledních Malých žen, natočila dosud svůj nejlepší film. Barbenheimer, jak diváci přezdívají souběžnému uvedení dvou žánrově diametrálně odlišných filmů, tak může začít.

Barbie mě zaskočila a myslím to tím nejlepším možným způsobem. Je to vtipné, bombastické a velmi chytré. Greta Gerwig cílí na bránu a trefuje se do černého. Výkon Margot Robbie je skvělý, Ryan Gosling a Simu Liu jsou naprosto zábavní. Celé obsazení je skvělé, napsal o Barbie Joseph Deckelmeier ze ScreenRantu.

Viděl jsem Barbie! Řemeslné zpracování je neuvěřitelné. Zejména kostýmy a výprava zahrnují práci na nové úrovni, která silně přispívá k vytvoření pocitu, že se skutečně jedná o Barbíny, jejich vysněné domy a jejich světy, které ožívají. Nadšení hlásí také Perri Nemiroff z Collideru.

Co se týče příběhu, tam jsem trochu rozpolcený. Myslím, že film dobře podává příběh Barbie Margot Robbie na její cestě, ale jsou tu i další postavy, které prožívají důležité dějové linky a potřebovaly by více času na plátně, aby se do nich opravdu ponořily a prozkoumaly je naplno.

Barbie je momentálně nejoblíbenějším filmem roku pro Jamie Jirak z ComicBook. Greta Gerwig nějakým způsobem předčila její očekávání. Tak krásně se vypořádala s pozitivy i negativy Barbie. Dejte Ryanu Goslingovi nominaci na Oscara, to myslí autorka smrtelně vážně!

Film Barbie je vtipný, procítěný a místy vyloženě zábavný. Ryan Gosling je králem scén, který se stará o smích, zatímco Margot Robbie vás svým procítěným výkonem chytne za srdce. Ačkoli jsem si většinu filmu užil, scénář se mi místy zdál přeplácaný, hlásí Sharronda Williams z RottenTomatoes.

Čti také: Dosud nejlepší Nolanův film, naprosto zdrcující zážitek. Ohlasy z premiéry Oppenheimera slibují neuvěřitelnou podívanou

Barbie je dokonalá. Greta Gerwig v rozmarném, úžasném a úsměvném snímku podává vybroušený komentář k tomu, co znamená být ženou. Celé herecké obsazení září, zejména Margot Robbie a Ryan Gosling v rolích, pro které se očividně narodili. Kritička z Variety Katcy Stephan sdílí nadšení.

Mnozí z nás se snaží být „dokonalí“ jako Barbie, ale film vám ukáže, že nemusíte být vždy tak dokonalí, protože i v „dokonalém světě“ máme chyby, a to je v pořádku. Film je určen pro teenagery a dospělé publikum, které na této franšíze vyrostlo, píše na Twitteru Boss & CEO. Barbie je vše, co byste od této série nečekali. Odlupuje vrstvy z povrchní panenky, se kterou jsme všichni vyrůstali, a zároveň ukazuje, že Ken je víc než jen doplněk a přichází na svou identitu.

Barbie je triumf. Dokonalý scénář podpořený skvělými hereckými výkony – zejména Ryana Goslinga – proměňuje to, co by mohlo být jednoduchou studiovou komedií, v ostrý komentář k naší společnosti, díky němuž jsou jeho nuance přijatelné i pro ty, kteří by ho nemuseli brát za bernou minci, píše o filmu Eze z ThisWeekMedia.

Barbie je filmový triumf. Gerwig je zde na vrcholu svých sil, vytvořila film, který je nejen nádherný na pohled, ale také dojemný, chytrý a vtipný. Margot Robbie podává okouzlující a nezapomenutelný výkon, ačkoli je to Gosling, kdo si ukradl každou scénu.

Barbie je dokonalá. Greta Gerwig v rozmarném, úžasném a úsměvném snímku podává vybroušený komentář k tomu, co znamená být ženou. Celé herecké obsazení září, zejména Margot Robbie a Ryan Gosling v rolích, pro které se očividně narodili. Katcy Stephan z Variety nešetří chválou.

Srdceryvné a vtipné! Korunovační výkon Margot Robbie (Oscary jsou tady). Je to super zábavné, roztomilé a kouzelné s třetím aktem, který vás odrovná. Tohle není jen další komedie, je to nejlepší film Grety Gerwig! Důstojný konec, který nastavuje to, co bude následovat, píše na Twitteru Atom.

Foto: Warner Bros.