Netflix v červnu: Dokumentární Arnold, pokračování bezkonkurenčních hitů nebo poslední Zaklínač s Cavillem

Foto: Arnold, Vyproštění 2, Zaklínač (vše Netflix)

Červen bude na Netflixu opravdu nabitý očekávanými novinkami. Diváci se mohou těšit na pokračování filmového hitu Vyproštění, nové epizody zveřejní také seriálové pecky Manifest, Černé zrcadlo nebo Zaklínač. Hemžit se to opět bude jihokorejskými tituly, Netflix totiž uvede Den po dni o jaderné havárii ve Fukušimě, akční Čmuchaly nebo hororovou sérii Mažu tě (Delete) od režiséra thajského Shutter.

Den po dni – 1. řada | 1. června

Byli u toho, když v japonské Fukušimě došlo k nehodě, která mohla vyústit v bezprecedentní jadernou katastrofu. Mají ji ale na svědomí, nebo jsou to skuteční hrdinové? Seriál Den po dni mapuje druhou největší jadernou katastrofu po Černobylu.

Manifest – poslední epizody | 2. června

Dojde k tragickým ztrátám a nešťastným událostem a Stoneovi s cestujícími z letu 828 řeší, co mají jejich volání vlastně znamenat. A na obzoru jsou zlověstná znamení. Zbylé epizody čtvrté řady jsou konečně tady!

Arnold – 1. řada | 7. června

Třídílná dokumentární série ukáže dosud nezveřejněné záběry ze života Arnolda Schwarzenegera, slavného kulturisty z Rakouska, hollywoodské legendy a kalifornského guvernéra v jedné osobě. Minisérie Arnold je druhým projektem Arnolda Schwarzeneggera pro Netflix.

Tenkrát poprvé – 4. řada | 8. června

Nový trailer se ohlíží za uplynulými třemi sezónami, které Devi prožila na střední škole, a poté ukazuje několik pohledů na maturitní ples, promoci a nový potenciální románek Devi, která se sblíží s Ethanem. Komedie pro náctileté od Mindy Kaling a Lang Fisher.

Čmuchalové – 1. řada | 9. června

Dva mladí boxeři spojí síly s dobrosrdečným finančníkem, aby zničili nelítostného lichváře, který odírá lidi, co mají hluboko do kapsy. Další z korejských seriálů, který má políčeno na výbornou podívanou.

Naše planeta – 2. řada | 14. června

Tento velkolepý, ambiciózní dokument přibližuje přirozenou krásu naší planety a odhaluje, jak změna klimatu ovlivňuje všechny její živé tvory. Od tvůrců Zázračné planety. Vypráví držitel cen Emmy a BAFTA Sir David Attenborough.

Černé zrcadlo – 6. řada | 15. června

Britské Černé zrcadlo je antologií samostatných příběhů, zasazených do blízké budoucnosti. Tak blízké, že se v mnoha ohledech prolíná s dobou, kterou právě prožíváme. Fanoušci tohoto skvělého počinu se mohou těšit na pět nových příběhů již v polovině června.

Vyproštění 2 | 16. června

Australský specialista na špinavou práci Rake jen tak tak přežil události z prvního filmu a teď dostane nový úkol, při kterém půjde o život: má zachránit zbědovanou rodinu nemilosrdného gruzínského gangstera z vězení, kde její členy drží. O druhém Vyproštění jsme psali třeba v tomto článku.

Postarejte se o Mayu | 19. června

Foto: Netflix

Když se lékařský tým snaží porozumět vzácné nemoci desetileté Mayi Kowalski, začne vyslýchat její rodiče. Najednou je Maya ve státní péči – přestože rodina zoufale touží přivést svou dceru domů.

Ostrov lebek – 1. řada | 22. června

Skupina průzkumníků ztroskotá v jižním Pacifiku a na ostrově pak narazí na různá děsivá zvířata i obrovského lidoopa Konga, který jim vládne. Animované fantasy dobrodružství.

Král klonů | 23. června

Foto: Netflix

Strhující dokument o nechvalně známém korejském vědci a jeho revolučním výzkumu klonování lidí i skandálním konci kariéry. Hwang Woo-suk byl považován za průkopnického odborníka v oblasti výzkumu kmenových buněk a byl dokonce nazýván pýchou Koreje.

Hon na vrahy – 3. řada | 23. června

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. I tentokrát by měla dorazit čtveřice nových epizod.

Mažu tě – 1. řada | 28. června

On je zadaný, ona zase vdaná. Jednou ale objeví telefon, který jim ze života může vymazat, na koho si ukážou, a začnou spolu plánovat nový život. Thajský hororový seriál DELETE od režiséra Shutter (2004) láká na jednoduchou zápletku v neotřelém zpracování.

Zaklínač – 3. řada | 29. června

Třetí řada Zaklínače z produkce Netflixu klepe na dveře, zveřejněn byl první minutový teaser. Ten láká na návrat hlavní trojice a ukazuje, jak obtížné bude nahradit Henryho Cavilla v řadě čtvrté. Zaklínačské hody začínají na konci června, druhá polovina třetí řady pak dorazí o měsíc později.

Čti také: Kina v červnu: Hned dva komiksové multivesmíry, horor podle Kinga nebo chválení Transformers