Zaklínač už chápe, co je skutečný strach. Trailer láká na třetí řadu

Foto: Netflix

Už se to blíží. Třetí řada Zaklínače z produkce Netflixu klepe na dveře, zveřejněn byl první minutový teaser. Ten láká na návrat hlavní trojice a ukazuje, jak obtížné bude nahradit Henryho Cavilla v řadě čtvrté. Zaklínačské hody začínají na konci června, druhá polovina třetí řady pak dorazí o měsíc později.

Henry Cavill se vrací jako Geralt, tentokrát už však naposledy. Netflix v minulém roce potvrdil, že se s oblíbeným britským hercem rozchází a jeho místo v seriálu (od čtvrté řady) převezme Liam Hemsworth. Zpráva to byla zcela šokující, ještě teď se s ní mnoho fanoušků nevyrovnalo (Henry Cavill skončil také v roli Supermana). Na sociálních sítích prosby o jeho návratu vyslyšeny nebyly.

Geralt z Rivie, samotářský lovec příšer, usilovně hledá své místo ve světě, ve kterém jsou lidé často zkaženější než samotné příšery. Ale když ho osud zavede k mocné čarodějce a mladé princezně s nebezpečným tajemstvím, tak všichni tři musí společně přijít na to, jak přežít na místě, kde se právě nachází.

Netflix má se světem Zaklínače stále velké plány. Po seriálu s Henrym Cavillem jsme se dočkali anime filmu Zaklínač: Vlčí sen, který posbíral poměrně nadšené ohlasy, loni pak mělo premiéru prequelové Pokrevní pouto s Michelle Yeoh v hlavní roli. Diváci této čtyřdílné minisérii ale na chuť nepřišli, celý projekt se spíše setkal s nepochopením. Netflix má následně ve výrobě další anime projekt, svět Zaklínače navštívíme i v dětském seriálu. Potvrzena byla rovněž čtvrtá řada původního seriálu, Cavilla v něm ovšem nahradí Liam Hemsworth.

Zaklínač 3 startuje na Netflixu již 29. června, druhá část sezóny pak dorazí 27. července.

Foto: Netflix