Nejlepší filmové novinky pro děti na zahnání nudy

Řada filmových novinek pro děti pravidelně vychází klasicky na DVD a pochopitelně se objevují i na streamovacích službách. Zjistili jsme, kde si je můžete pustit nebo vypůjčit legální cestou. A to se v dnešní době, kdy děti tráví celý den doma, bude určitě hodit.

Ledové království II

Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Odpověď ji svůdně volá a zároveň hrozí, že zničí její ledové království. Společně s Annou, Kristoffem, Olafem a Svenem se královna Elsa vydává na nebezpečnou a pozoruhodnou cestu. Ve filmu Ledové království se Elsa obávala, že je pro svět příliš mocná. Ve snímku Ledové království II musí doufat, že je mocná dostatečně.

Dostupné na: iTunes, Rakuten | Trailer | Recenze

Toy Story 4: Příběh hraček

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět.

Dostupné na: iTunes, Rakuten, HBO GO | Trailer | Recenze

Lví král

Snímek Lví král od studia Disney, jenž režíroval Jon Favreau (Kniha džunglí), se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. Malý lví princ Simba zbožňuje svého otce, lvího krále Mufasu, a připravuje se na svou budoucí vládu. Avšak ne všichni se z malého Simby radují. Mufasův bratr Scar, původní následník trůnu, spřádá své vlastní, temné plány. Souboj o Lví skálu plný intrik, dramat a po nečekané tragédii skončí Simbovým vyhnanstvím. Za pomoci dvou nových přátel musí Simba dospět a stát se tím, kým je mu souzeno být.

Dostupné na: iTunes, Rakuten, HBO GO | Trailer

Addamsova rodina

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení.

Dostupné na: Google Play, iTunes | Trailer

Kouzelný park

Vymýšlet atrakce, jaké svět neviděl, je pro June a její maminku ta úplně nejlepší zábava. Ve své představivosti vyčarovaly kouzelný park, v němž všechny ty dechberoucí a fyzikální zákony popírající atrakce řídí mluvící zvířata s velmi vyhraněnou osobností.

Dostupné na: Google Play, iTunes, HBO GO | Trailer

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie… zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera.

Dostupné na: Google Play, iTunes, O2TV | Trailer

Sněžný kluk

Dívka s exotickým jménem Yi je typická puberťačka, která má problém zapadnout, protože jí okolí buď nerozumí, nebo příšerně štve. Útěchu nachází v bunkru na střeše svého domu, kde se na svět dá aspoň koukat s nadhledem. Jednoho dne však ve svém útočišti objeví obrovskou bílou chlupatou kouli, z níž se vyklube mladý yetti, sněžný kluk, kterému Yi začne říkat Everest.

Dostupné na: Google Play, iTunes, O2TV, Rakuten | Trailer

Angry Birds ve filmu 2

Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů.

Dostupné na: Google Play, iTunes, O2TV, Kuki, Rakuten, Starmax Rakuten | Trailer

Hodinářův učeň

Nad kolébkou novorozeného Urbana stojí tři sudičky: dva dobří duchové osudu mluví o bohatství a lásce, zlá sudička o chudobě a nekonečných strastech. Čí sudba bude silnější? Z Urbana se brzy stává sirotek, kterého se ujme lakotný mistr hodinář a vezme ho do učení.

Dostupné na: Aerovod, DaFilms, Google Play, iTunes, O2TV, Starmax | Trailer

Psí poslání 2

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku.

Dostupné na: Google Play, iTunes, O2TV

Tajný život mazlíčků 2

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově.

Dostupné na: Google Play, iTunes, O2TV, Rakuten | Trailer | Recenze