The Dinner Party: Obyčejná večeře se zvrhne v krvavou hostinu

Herec, scénárista a režisér Miles Doleac přináší hororovým fanouškům opravdu krvavou podívanou. Po natočení pár průměrných hororových snímku přichází režisér s originálním námětem obohaceným o satanistické praktiky.

Začínající dramatik má velké ambice. Jeho největším snem je uvést svoji vlastní hru na Broadway. Příležitost mu dá skupina zbohatlíků, která je v kulturním světě elitou. Společně s manželkou jsou pozváni do jejich sídla, kde se boháči pravidelně scházejí. Na první pohled nevinná pracovní večeře se zvrhne v krvavou hostinu plnou mučení a satanistických praktik.

Film natočil Miles Doleac, který ve filmovém světě začínal jako herec. Objevil se v pár průměrných komedií a hororech. Od roku 2014 se věnuje i režii a psaní scénářů. Jeho zatím nejúspěšnějším filmem je mysteriózní drama The Hollow. Do hlavních rolí obsadil nepříliš známé tváře. Bill Sage je herec známý převážně z vedlejších rolích v průměrných filmech. Jeho filmovou manželku ztvárnila Lindsay Anne Williams, která již s režisérem spolupracovala na snímku The Hollow. Ve vedlejší roli se objeví herec Jeremy London, jenž se proslavil rodinným seriálem Sedmé nebe.

Snímek má americkou premiéru 29. května 2020.

Zdroj: Historia Films