Tajný život mazlíčků 2: Nahlédněte do emocionálního světa zvířecích miláčků

Illumination Entertainment přichází s další upoutávkou k pokračování úspěšné animované pohádky Tajný život mazlíčků. V prvním díle jsme se dozvěděli, co naši zvířecí miláčkové dělají doma, když je zanecháme samotné. V druhém díle nám mazlíčci prozradí, jaké emoce s nimi cloumají v různých situacích.

Do hlavní role se nám opět vrací pes Max, který nade vše miluje svojí paničku. Nyní mu přibyla nová starost v podobě malého batolete Liama. Jeho batolecí zvědavost a nebojácnost dohání Maxe k šílenství. Když se Liam jednoho dne vytratí z bytu, potřebuje Max pomoc od svého přítele, bílého chlupáče, kralíčka Snowballa, jehož největším snem je stát se superhrdinou a nyní toho může dosáhnout záchranou batolete.

Fanoušky původního snímku může potěšit, že dabingové obsazení zůstává stejné. Uslyšíme zde opět Pattona Oswalta v roli Maxe, Kevina Harta jako Snowballa nebo Erica Stonestreeta jako Dukea. Ve filmu ale zazní i nové hlasy, protože přibudou i nové postavy. Můžeme se těšit na Tiffany Haddish, která propůjčila hlas nové fence Daisy, jenž hledá pomoc od superhrdiny Snowballa. Nebo moudrého psa Roostera, jemuž propůjčil hlas Harrison Ford.

V amerických kinech se film objeví 7. června 2019. Pohádku do českých kin uvede společnost CinemArt 20. června 2019.