Vrátí se Jim Carrey v pokračování Grinche? Internetem kolují zvěsti

Vrátí se Jim Carrey z hereckého důchodu?

Zdroj: Universal Pictures

Jednou z nejvirálnějších zpráv posledního týdne se stal údajný návrat Jima Carreyho do role Grinche. O informaci se zasloužily hlavně bulvární servery Daily Mail, Unilad nebo GamingBible. Do samotného rozruchu se nakonec musel vměstnat hercův zástupce, aby všechny spekulace vyvrátil. 

Jim Carrey se v tento moment do role Grinche nevrací. Stejně tak není ve hře ani samotné pokračování filmu z roku 2000. Hercův nejmenovaný zástupce osvětlil vzniklou situaci magazínu People, který tak zareagoval na lavinu zpráv s opačným tvrzením. Není to přitom tak dávno, co Jim Carrey během propagace druhého Socina prohlásil, že odchází do hereckého důchodu.

Čti také: Šťastné a krvavé. Nekompromisní trailer představuje vánoční teror o zabijáckých elfech

Grinch s Jimem Carreym se postupem času stal jedním z nejoblíbenějších vánočních filmů vůbec. I díky skvělému dabingu se rok co rok těší velké sledovanosti mezi českými diváky. Film v roce 2000 uvedl do kin oscarový režisér Ron Howard, tvůrce Appola 13, závodních Rivalů nebo naposled chválených Třinácti životů. Milovníci Grinche se v roce 2018 dočkali alespoň nové animované verze, ve které hlavnímu hrdinovi propůjčil hlas Benedict Cumberbatch.

zdroj: dailymail, people