Vrah udeřil na samém konci světa a nehodlá přestat. Mrazivá kriminálka přistane na Disney+

Hon na vraha od tvůrců OA!

Zdroj: FX

Originálně pojatých kriminálek není nikdy dost, přičemž jednu takovou uvidíme na streamu Disney+ už příští týden. Nese název Vražda na samém konci světa a přichází od tvůrců oblíbeného seriálu The OA. Stejně jako v případě prvního traileru, i ten nový vypadá velice lákavě. V očekávané novince na sebe narazí Emma Corrin, Brit Marling nebo Clive Owen.

Darby, amatérská detektivka a osm dalších hostů je pozváno samotářským miliardářem, aby se zúčastnili pobytu na odlehlém a oslnivém místě. Když je jeden z hostů nalezen mrtvý, Darby musí využít všech svých schopností, aby vraha vypátrala dříve, než přijde o život další člověk.

Sedmidílná minisérie, která svou zápletkou může připomínat loňské Na nože: Glass Onion, a zasazením zase nadcházející řadu Temného případu, zavítá na Disney+ 14. listopadu. V hlavních a vedlejších rolích se představí Emma Corrin, Alice Braga, Harris Dickinson, Clive Owen nebo Brit Marling.

Za mysteriózní podívanou stojí duo Brit Marling a Zal Batmanglij, které pojí více než desetiletá tvůrčí spolupráce. Dvojice se proslavila sci-fi seriálem The OA od Netflixu.

FX a Disney+ plánují v blízké době uvést celou řadu zajímavých novinek. Kromě Vraždy na samém konci světa dorazí očekávaná nová řada Farga, neméně skvěle vypadá samurajský Šógun.

Zdroj: FX