Monstra, plamenomety a hektolitry krve. Trailer na apokalyptický seriál Netflixu bere dech

Korejských seriálů není nikdy dost!

Zdroj: Netflix

Jedna z nejdrsnějších sérií Netflixu se vrací na obrazovky ještě v akčnějším a hrozivějším pokračování. Netflix představil druhou řadu titulu Sladký domove! ve strhujícím traileru skrze virtuální akci Geeked Week. Během ní jsme se například dočkali i prvních záběrů z Avatara: Legendě o Aangovi.

Korejský seriál Sladký domove!, který na Netflixu celosvětově debutoval už v prosinci 2020, je adaptací stejnojmenného populárního webového komiksu. První série se soustředila na Cha Hyun-sua, samotářského středoškoláka, který se přestěhoval do nového bytu. Tváří v tvář hrůzám, při kterých se lidé mění v krvelačná monstra odrážející jejich nejhlubší touhy, se Hyun-su vymanil ze své ulity, aby zachránil ostatní.

Tříleté čekání na pokračování korejského hitu zřejmě stálo za to. Měřítko apokalypsy, jak prozradil první teaser, je obrovské, akce dechberoucí a po technické stránce rozhodně není co vytknout. Na scénu se navíc vracejí přeživší z původních epizod, které tentokrát čeká ještě větší výzva než posledně. Režisérem seriálu je Eung-bok Lee, jež usedl za kamery i v případě druhé sezóny.

Sladký domove! není jediným korejským seriálem, který si na Netflixu získal diváckou oblibu po celém světě. Netrpělivě už vyhlížíme pokračování Hry na oliheň, nedávno zabodovala také Modrá až na kost nebo Píseň banditů. Potenciál naopak nenaplnilo hororové Peklo, remake Papírového domu ani Rytíř v Černém. Mezi nejznámější korejské tituly na Netflixu patří Království zombie, nedávno doplněné o celovečerní film.

Druhá řada seriálu Sladký domove! dorazí na Netflix už 1. prosince.

Zdroj: Netflix