Soutěžící trpěli, některé odnášeli na nosítkách. Skutečná Hra na oliheň se představuje!

Vítěz Hry na oliheň si přijde na 100 milionů korun!

Zdroj: Netflix

Po vzoru korejského hitu přichází Netflix se skutečnou Hrou na oliheň. Během jejího natáčení měli soutěžící trpět jako psi a snášet opravdu extrémní podmínky. Nový trailer prozrazuje, jak moc věrně se Hra na oliheň: Výzva podobá nejsledovanějšímu titulu Netflixu všech dob.

Očekávanou reality-show doprovází ostrá kritika ze strany samotných soutěžící. Podle nich totiž panovaly během natáčení špatné podmínky. Například při natáčení hry na sochy měli soutěžící strávit až sedm hodin na mrazu bez patřičného oblečení. Objevily se také informace, že minimálně jednoho soutěžícího museli odnést na nosítkách. Netflix zprávy, jež zveřejnil magazín Variety, striktně odmítá a přidal, že soutěžící o náročném procesu natáčení věděli dopředu.

Do hry se zapojí 456 skutečných hráčů (všichni starší 21 let), kteří budou usilovat o výhru 4,56 milionu dolarů, jež jim změní život. V sérii her inspirovaných původním seriálem – a navíc s překvapivými novinkami – budou testovány jejich strategiespojenectví a charakter, zatímco soupeři kolem nich budou vyřazováni. Desetidílný soutěžní seriál se natáčel ve Velké Británii, ačkoli původní seriál vznikl v jihokorejské produkci.

Fanoušci původního seriálu, který ve sledovanosti překonal i čtvrtou řadu Stranger Things, se už jistě těší na jeho návrat v podobě druhé řady. Ta je sice zatím opředena tajemstvím, její výroba ale byla potvrzena už v roce 2021, jen krátce po premiéře seriálu. Pokračování nejúspěšnějšího seriálu z dílny Netflixu dorazí s velkou pravděpodobností v roce 2024. Jeho tvůrce, Hwang Dong-hyuk, slíbil fanouškům jednu věc – Gi-Hun se vrátí a vykoná něco pro svět.

Hra na oliheň: Výzva přichází na Netflix 22. listopadu.

Zdroj: Netflix