Na nože: Glass Onion: Trailer k dalšímu případu Daniela Craiga

Foto: Netflix

Po úspěšném prvním díle detektivního filmu Na nože režisér Rian Johnson přichází s pokračováním. Na snímek Na nože s podtitulem Glass Onion láká nový a povedený trailer, který představuje nové postavy a hvězdné představitele. Film bude mít premiéru na Netflixu.

Kromě zcela nových postav nemůžeme opomenout ani hlavního detektiva Benoita Blanca, kterého si opět zahrál charismatický Daniel Craig. Nový případ jej tentokrát čeká na řeckém ostrově, který vlastní miliardář Miles Bron. Tam se také potkáme se všemi podezřelými, jež po vraždě nebudou moct ostrov opustit.

Trailer Na nože: Glass Onion odhaluje nové postavy a samozřejmě i hvězdy. Titulní roli zmíněného Milese Brona ztvární Edward Norton, v dalších rolích se představí Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Ethan Hawk, Kathryn Hahn, Dave Bautista nebo Kate Hudson.

Režii a scénář má na starosti opět Rian Johnson, který stojí i za původním filmem. Ten mu zpravil reputaci po ne zcela úspěšně přijatému osmému dílu Star Wars: Poslední z Jediů. Při natáčení Na nože: Glass Onion také pracoval na novém, opět detektivním seriálu Poker Face.

Na nože: Glass Onion bude mít premiéru na Netflixu o Vánocích, konkrétně 23. prosince 2022.

Foto: Netflix