Jsou duchové a řeší záhady. Trailer Mrtvých mladých detektivů představil novinku ze Sandmanova světa

Od scénáristy Lovce duchů!

Zdroj: Netflix

Taky vás otravuje duch? Připravil vás démon o nejkrásnější vzpomínky? V tom případě zavolejte Mrtvé mladé detektivy. Seriál odehrávající se ve světě netflixáckého Sandmana se představil v traileru během virtuální akce Geeked Week.

V tomhle novém nadpřirozeném seriálu ze Sandmanova světa se v záhrobí potkají dva teenageři, kteří by jeden za druhého dali ruku do ohně. Utíkají před čarodějnicemi, před samotným Peklem i Smrtí. A jasnovidka Crystal jim přitom pomáhá rozlousknout i ty nejtajemnější paranormální záhady ze světa mrtvých.

Stejně jako Sandman z roku 2022, také Mrtví mladí detektivové pocházejí z komiksové předlohy pánů Neila Gaimana a Matta Wagnera. Poprvé se postavy dvou mrtvých chlapců, kteří zůstali na Zemi, aby zde mohli vyšetřovat paranormální případy, objevili v pětadvacátém čísle Sandmana z roku 1991.

Mrtví mladí detektivové nejsou jediným očekávaným seriálu z produkce Netflixu, ve kterém se podíváme mezi duchy. Netflix během akce Geeked Week ukázal také strhující trailer na adaptaci mangy Jú jú hakušo.

Během Geeked Week se traileru dočkala nová adaptace Avatara, nebo druhá řada apokalyptické podívané plné monster Sladký domove. Netflix nechal následně nahlédnout pod pokličku jednoho z největších sci-fi seriálů příštího roku Problémů tří těles, pobavila také čerstvá držitelka Oscara Michelle Yeoh. První velkolepý trailer dostala i Mladá dáma, ve které se Millie Bobby Brown postaví krvelačnému drakovi.

Mrtví mladí detektivové začnou vyšetřovat zřejmě až v roce 2024.