Michelle Yeoh jde v akčním seriálu přes mrtvoly. Trailer slibuje pořádnou dávku černého humoru

Michelle Yeoh v další akční roli.

Zdroj: Netflix

Čerstvá držitelka Oscara Michelle Yeoh se už brzy objeví v novém seriálu Bratři Sunovi. Novinka z produkce Netflixu byla představena během virtuální akce Geeked Week, a jak ukázal její první trailer, nebude nouze o bojová umění, rodinné drama a pořádnou dávku černého humoru.

Hlavu mocné tchajwanské triády sejme tajemný zabiják, a tak se bossův nejstarší syn, legendární vrahoun Charles, vydá do Los Angeles, aby ochránil svoji matku Eileen a naivního mladšího bratra Bruce. Ani jeden z nich totiž zatím netuší, jaká je pravda o jejich rodině.

Krvelačné tchajpejské gangy se ale začínají rvát o moc a Charles, Bruce a jejich matka mají plné ruce práce s hojením ran způsobených dlouhým odloučením. Než se je nekonečná armáda nepřátel pokusí zabít, budou muset přijít na to, co doopravdy znamená bratrské pouto a jak důležitá je rodina.

Bratři Sunovi je ostrou akcí nabitá komedie plná rodinných dramat od Brada Falchuka, tvůrce American Horror Story. V roli matky se představí Michelle Yeoh oceněná Oscarem za roli v loňském hitu Všechno, všude, najednou. Na Netflixu od 4. ledna 2024.

Zdroj: Netflix