Princezna ze Stranger Things musí utéct z dračího doupěte! Trailer představil očekávanou fantasy

Millie Bobby Brown v další netflixovce!

Zdroj: Netflix

Geeked Week Netflixu je v plném proudu. Představen byl další očekávaný titul, ačkoli jsme ho touto dobou už měli dávno vidět. Řeč je o akční fantasy Mladá dáma (Damse), ve kterém se Millie Bobby Brown postaví plameny chrlícímu drakovi. Trailer rozhodně dokázal upoutat pozornost.

Elodie souhlasí se sňatkem s mužem, o němž se domnívá, že je jejím dokonalým princem z pohádky. Brzy si však uvědomí, že sňatek nebyl ničím jiným než krutou pastí. Královská rodina, do níž se měla podle slibu provdat, ji ve skutečnosti použije jako oběť ke splacení dávného dluhu.

Aby utišili krvežíznivého draka, kterému jsou zavázáni, hodí Elodie do dračí jámy. Protože nikdo nepřichází, aby princeznu zachránil, musí se Elodie spolehnout na vlastní rozum a zachránit se před jistou smrtí.

Mladá dáma měla původně zavítat na Netflix už letos na podzim, nakonec ji kvůli stávce herců uvidíme až někdy v příštím roce. Režisérem snímku je Juan Carlos Fresnadillo, tvůrce hororu 28 týdnů poté. V hlavní roli se představí oblíbená Millie Bobby Brown, kterou znají diváci Netflixu ze Stranger Things nebo Enoly Holmesové.

Během virtuální akce Geeked Week byla divákům představena celá řada očekávaných titulů. Prvního traileru se dočkala nová adaptace Avatara, nebo druhá řada apokalyptické podívané plné monster Sladký domove. Netflix nechal následně nahlédnout pod pokličku jednoho z největších sci-fi seriálů příštího roku Problémů tří těles, pobavila také čerstvá držitelka Oscara Michelle Yeoh.

Film zamíří na Netflix někdy v roce 2024.

Zdroj: Netflix