Virtuální realita z jiného světa. Největší sci-fi Netflixu se připomnělo v nové upoutávce

Samwell Tarly ze Hry o trůny v novém sci-fi seriálu.

Zdroj: Netflix

Problém tří těles, adaptace celosvětového bestselleru, nabídne vzrušující příběh plný spletitých záhad a vysokooktanové akce. Netflix ukázal světu dvouminutový klip z očekávané novinky tvůrců Hry o trůny. Prostor v něm dostává John Bradley známý právě z hitu HBO.

Příběh seriálu se odehrává v Říši středu, kde zuří Velká kulturní revoluce a Číňané, kteří nechtějí zůstat pozadu za Sověty a Američany, se v rámci vojenského projektu pokoušejí navázat kontakt s mimozemskými civilizacemi.

Třicet let poté začnou na Zemi záhadně umírat významní vědci a vznikají sekty, které vybízejí k návratu k přírodě. Objeví se nová počítačová hra pro virtuální realitu, která jako by ani nepocházela z tohoto světa. A pomalu se začíná vyjevovat pravda o tajném projektu z éry Kulturní revoluce.

Jeden z největších seriálů z dílny Netflixu přivedou na obrazovky tvůrci Hry o trůny D.B. Weiss a David Benioff, v hlavních rolích se představí Eiza González, Benedict Wong, Liam Cunningham nebo John Bradley. Očekávaný seriál Problém tří těles ale není jedinou adaptací stejnojmenného díla Cixina Liua, v letošním roce totiž streamovacího giganta předběhla samotná Čína titulem Three-Body.

Problém tří těles ukázal svůj první teaser letos v červnu na TUDUM, nový dvouminutový klip zase během virtuální akce Geeked Week. Na novinky Netflixu bohatý týden už přinesl první trailer na očekávanou fantasy Avatar: Legenda o Aangovi nebo na akčně laděné asijské tituly Sladký domove 2 a ve Světě duchů odehrávající se Jú jú hakušo.

Seriál má premiéru na Netflixu 21. března 2024.

Zdroj: Netflix