Do Vřískotu se vrací jeho největší hvězda a režírovat bude scénárista původního snímku

Zdroj: Paramount Pictures

Pokud si myslíte, že Vřískot bez Neve Campbell je jako guláš bez knedlíku, máme pro vás dobrou zprávu – herečka právě potvrdila svou účast v sedmém pokračování série.

Ve svém příspěvku na Instagramu herečka potvrdila, že si znovu zahraje Sidney Prescott ve Vřískotu VII. To znamená, že pro ni byly dohodnuty výhodné finanční podmínky, které se dříve staly hlavním důvodem, proč se Campbell neobjevila v šestém díle. V rozhovorech herečka opakovaně tvrdila, že nevylučuje návrat, pokud se podaří vyřešit otázku honoráře, který byl podle ní příliš nízký.

Čtěte také: Noční talk-show se šíleně zvrtne: pozvání přijme ďábel! Před hororovou senzací smekl i Stephen King

Za kamerou filmu bude stát Kevin Williamson, zřejmě nejpovolanější osoba. Zkušený producent a scénárista sice zrežíroval pouze thriller Pomsta (1999), stojí ale za scénářem původního Vřískotu, jeho dalších dvou pokračování a neméně oblíbené Fakulty s Elijahem Woodem. Scénář pro sedmý Vřískot by ale měl napsat Guy Busick, který se podílel na pětce, šestce a v současné době se podle něj natáčí nový Nezvratný osud.

Vřískot VII byl koncipován jako závěrečná část trilogie o smrtelných dobrodružstvích sester Carpenterových. Jenže Jenna Ortega z projektu vycouvala a Melissa Barrera dostala padáka za svá slova podpory civilistům v Palestině a kritiku Izraele. Následně film opustil režisér Christopher London a otěže projektu převzal právě Kevin Williamson.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Neve Campbell (@nevecampbell)