Začalo natáčení Nezvratného osudu 6! Vrátí se v něm temná postava propojující celou sérii

Zdroj: New Line Cinema

Produkce šestého Nezvratného osudu, který bude mít premiéru po pětadvaceti letech od prvního dílu, je v plném proudu. Společnosti Warner Bros. a New Line Cinema také prozradily, že snímek ponese oficiální název Final Destination: Bloodlines a v kinech ho uvidíme někdy v roce 2025.

Producent snímku Craig Perry tento týden uvedl na sociální síti: „Po dlouhém a těžkém boji s pandemií a stávkami je první natáčecí den konečně na světě. V roce 2025 uplyne 25 let od vydání prvního dílu série. Uctít tuto událost dalším celosvětovým uvedením v kinech (navíc v IMAXu) je vzácná a úžasná věc.“

Čtěte také: Nezvaní hosté terorizují mladý pár uprostřed noci! Návrat invazního hororu vypadá lákavě

Koncept pomstychtivé smrti, která následně řádí pomoci nápadných náhod, odstartovala další z úspěšných hororových značek. I když se jedná o lacinou vyvražďovačku, nemůže se jí upřít originální idea a moderní zpracování v čele se sympatickým hereckým ansámblem a, jak už to u hororů bývá, velmi povedeným závěrem.

Trailer na Nezvratný osud 5

Režiséry šestého Nezvratného osudu jsou Zach Lipovsky a Adam Stein, kteří v roce 2018 okouzlili kritiku sci-fi thrillerem Freaks (Město podivínů), v němž jsme sledovali sedmiletou holčičku Chloe, jež v sobě probudila schopnost telepatie. Scénář napsal Guy Busick, autor posledních dvou Vřískotů a Krvavé nevěsty společně s méně známou producentkou Lori Evans Taylor.

Do jedné z rolí by se měl vrátit Tony Todd, který si v prvním, druhém a pátém díle série zahrál postavu Williama Bludwortha, majitele pohřebního ústavu Bludworth Funeral Homes. William překypuje znalostmi o smrti a jejích silách a mnoho fanoušků se dříve domnívalo, že právě on je ztělesněním smrti. Producenti série nicméně potvrdili, že to není pravda. Film má prozkoumat Bludworthovu minulost a odhalit více o jeho vztahu ke smrti.