Noční talk-show se šíleně zvrtne: pozvání přijme ďábel! Před hororovou senzací smekl i Stephen King

Zdroj: Umbrella Entertainment

V roce 1977 se živé televizní vysílání strašlivě zvrtlo a vypustilo zlo do obývacích pokojů celého národa. Tak zní hlavní premisa hororové senzace Late Night with the Devil, která dorazí v druhé polovině března do amerických kin a posléze také na streamovací službu Shudder! Popadněte krucifix a zhlédněte nový trailer!

V hororu ve stylu found footage hraje David Dastmalchian Jacka Delroye, moderátora fiktivní noční talk show ze 70. let s názvem Night Owls with Jack Delroy. Film je údajně znovuobjevenou epizodou ze šesté série pořadu, vysílané o Halloweenu 1977.

Čtěte také: Parazitická forma života chce ovládnout lidstvo! Netflix představil trailer očekávané sci-fi

Delroy v ní vede rozhovor s parapsycholožkou a předmětem její nedávné knihy, mladou teenagerkou, která jako jediná přežila hromadnou sebevraždu v satanistické církvi. Během tohoto přímého televizního přenosu dojde k nevídané hrůze, která vypustí zlo do obývacích pokojů celého národa.

Kromě toho, že film sbírá naprosto nadšené recenze na agregátoru RottenTomatoes, poklonu vysekl také Stephen King, který o něm napal, že z něj nemohl spustit oči. „Elektrizující a hravá Late Night With the Devil má všechny předpoklady stát se jedním z nejúspěšnějších nezávislých popcornových hororů letošního roku a zajistit bratrům Cairnesovým místo na mezinárodním výsluní, které si tak dlouho zasloužili,“ uvádí v recenzi oceňovaná kritička Alexandra Heller-Nicholas.

Film má americkou premiéru 22. března.

Zdroj: IFC