Parazitická forma života chce ovládnout lidstvo! Netflix představil trailer očekávané sci-fi

Zdroj: Netflix

Co by se stalo, kdyby do Koreje pronikly parazitické formy života? Tato mrazivá premisa ožívá ve sci-fi seriálu Parasyte: The Grey inspirovaném stejnojmennou mangou. Seriál pro Netflix natočil tvůrce Vlaku do Pusanu a vy se můžete podívat na první trailer.

Parasyte: The Grey vychází z původního komiksu Parasyte od Hitoshiho Iwaakiho, kterého se díky geniálnímu příběhu o parazitovi pronikajícím lidským mozkem a ovládajícím jeho tělo prodalo rekordních 25 milionů výtisků ve více než 30 zemích světa.

Čtěte také: Netflix šokuje diváky! Jeden z jeho nejlepších seriálů roku nedostane pokračování

Příběh se točí kolem Su-in, ženy, která se potýká s novou realitou soužití s parazitem, a neúnavného týmu Grey, skupiny odhodlané bojovat proti těmto neidentifikovaným parazitickým formám života. Seriál se odehrává v novém prostředí a s novými postavami, přičemž si zachovává nápaditý svět a hluboké poselství oblíbené mangy.

Tvůrcem seriálu je Sang-ho Yeon, režisér a scénárista obou dílů Vlaku do Pusanu. Pro Netflix už natočil loňský sci-fi snímek Čung_E, seriál Peklo a nedávno na něm uvedl i mysteriózní podívanou s názvem Pozůstalá.

Parasyte: The Grey bude mít premiéru na Netflixu 5. dubna.

Zdroj: Netflix