Netflix šokuje diváky! Jeden z jeho nejlepších seriálů roku nedostane pokračování

Zdroj: Netflix

Seriál Bratři Sunovi, ve kterém si zahrála Oscarem ověnčená Michelle Yeoh, měl premiéru letos v lednu. I přes velmi kladné přijetí a poměrně slušný zájem diváků se Netflix rozhodl v seriálu od tvůrce American Horror Story, Brada Falchuka, již nepokračovat. Druhá řada nevznikne.

Informaci o tom, že seriál Bratři Sunovi nebude obnoven pro druhou řadu, přinesl web The Hollywood Reporter. Na Instagramu ji potvrdil představitel jedné z hlavních rolí, Justin Chien. „Do tohoto seriálu jsem dal všechno a nemůžu se dočkat, až to samé udělám i v dalším projektu, ať už bude jakýkoli a kdykoli. S láskou, Chairleg.“

Čtěte také: Tvůrci Pána prstenů připravují třetí řadu! Vznikne, i kdyby druhá u diváků neuspěla

Seriál se setkal s velkým ohlasem kritiků (84 % kladných recenzí na RottenTomatoes) a strávil celkem pět týdnů v Top 10 na Netflixu. Jeho výkon byl ale na poměry Netflixu slabší, počet týdenních zhlédnutí se držel pod 7 miliony a během posledních dvou týdnů v top desítce klesnul pod dva miliony.

Bratři Sunovi zkoumají, co to znamená být synem, co to znamená být bratrem a také co to znamená snažit se udržet rodinu pohromadě. Ať už máte rádi bojová umění, rodinná dramata, nebo se jen potřebujete dobře zasmát, tento seriál nabídnul vše.

V hlavní roli se představil Justin Chien jako mafián z Taipei, který vyrazil do Los Angeles, aby tam ochránil svoji tvrdohlavou matku i nic netušícího mladšího bráchu, kterým jdou po krku záhadní útočníci.