Rodinná idylka za plotem koncentračního tábora. Mrazivý trailer představuje oscarového adepta

Holokaust z druhé strany zdi.

Zdroj: A24

Žili v luxusu, spokojeně, a tvořili nádhernou rodinu. Ona se jmenovala Hedwiga, on Rudolf Höss. A za jejich plotem se odehrávala zvěrstva koncentračního tábora Auschwitz. Oscarový adept renomované společnosti A24 se představil v dalším mrazivém traileru, jehož ponurá atmosféra by se dala přímo krájet.

Velitel Osvětimi Rudolf Höss a jeho žena Hedwiga se snaží vybudovat vysněný život pro svou rodinu v domě se zahradou vedle koncentračního tábora. Do Hedwigy se však zamiluje nacistický důstojník Schwarzer. Film je volně inspirovaný stejnojmenným románem Martina Amise z roku 2016.

Čtěte také: Sci-fi o konci světa konečně přichází na Netflix! Z posledního traileru běhá mráz po zádech

Společnost A24 uvede v příštích měsících celou řadu očekávaných novinek. Kromě Zóny zájmu, kterou jsme zařadili mezi 10 největších oscarových favoritů, se dočkáme Nicolase Cage v černohumorném To se mi snad zdá, Zaca Efrona v roli wrestlingové hvězdy v The Iron Claw, a premiéru bude mít i životopisná Priscilla.

Režisérem snímku je Jonathan Glazer, který se vrací na filmová plátna po deseti letech. Naposledy uvedl britskou sci-fi Pod kůží, ve které se představila Scarlett Johansson a v menší roli také Kryštof Hádek.

Zónu zájmu uvidíme v kinech od 15. února.

Zdroj: A24