Zac Efron jako legenda wrestlingu! Trailer představuje ambiciózní drama The Iron Claw

Zac Efron touží po Oscarovi!

Zdroj: A24

Zac Efron se představuje jako ikonický wrestler Kevin Von Erich v prvním traileru očekávaného snímku The Iron Claw. Neuvěřitelný příběh podle skutečné události přivede na plátna kin režisér Sean Durkin. Po boku bývalé hvězdičky Muzikálu ze střední se představí Jeremy Allen White nebo Lily James. 

Film vypráví skutečný příběh nerozlučných bratrů Von Erichových, kteří se na počátku 80. let minulého století zapsali do historie profesionálního wrestlingu. Ve stínu svého despotického otce a trenéra se bratři snažili dosáhnout nesmrtelnosti na největší sportovní scéně. Pět ze šesti sourozenců Von Erichových ovšem zemřelo předčasně, což vedlo k mýtu, že na rodinu byla uvalena kletba.

Zdroj: A24

Zac Efron už dávno není lamačem dívčích srdcí z Muzikálu ze střední. V posledních letech nabrala jeho herecká kariéra nový směr, když se objevil jako nechvalně proslulý zabiják Ted Bundy ve filmu Zlo s lidskou tváří, naposled jsme ho mohli vidět ve chválené válečné komedii Na pivo do první linie. Velkou popularitu si získala také jeho dokumentární série na Netflixu Zac Efron nohama na Zemi.

The Iron Claw má americkou premiérou 22. prosince, v českých kinech ho uvidíme až 21. března 2024.

Zdroj: A24