Elektrizující pohled do soukromí Elvise a jeho ženy. Trailer představuje ambiciózní Priscillu

Foto: A24

Pouhý rok od premiéry filmu Elvis se Král Rock ‚n‘ Rollu pomalu, ale jistě vrací na stříbrná plátna. Oscarem ověnčená režisérka Sofia Coppola (za scénář Ztraceno v překladu) se chopila příležitosti natočit adaptaci pamětí Elvis a já, titulní hvězdou připravovaného filmu tak bude Priscilla Presley. Elektrizující teaser láká na romantickou pohádku a okolnosti, které vedly k jejich rozvodu.

Elvisův románek s Priscillou je jedním z nejkontroverznějších témat v osobním životě rockové hvězdy. Film Priscilla, která na plátna kin přivede uznávaná režisérka Sofia Coppola, vychází z pamětí samotné Priscilly Presley Elvis a já, které sledují její seznámení s Elvisem, jejich manželství a nakonec i okolnosti, které vedly k jejich pádu a rozvodu. Film tak rozhodně nebude kráčet ve stopách Elvise Baze Luhrmanna z minulého roku, který se spíše soustředil na pracovní vztah krále Král Rock ‚n‘ Rollu a Toma Parkera.

Elvis se s Priscillou seznámil, když jí bylo pouhých čtrnáct let, přesto je jejich románek v popkultuře považován za moderní pohádku a jejich vzájemná vášeň je mnohokrát převyprávěným příběhem. Do rolí slavného páru se tentokrát převtělili Cailee Spaeny a Jacob Elordi.

Datum premiéry ještě nebylo oznámeno.

Foto: A24