Sci-fi o konci světa konečně přichází na Netflix! Z posledního traileru běhá mráz po zádech

Apokalypsa od tvůrce Mr. Robota.

Zdroj: Netflix

Nech svět světem má premiéru už tento pátek na Netflixu, a streamer tak láká na očekávaný sci-fi thriller o zániku světa finálním trailerem, ze kterého běhá mráz po zádech. Novinku režiséra a tvůrce Mr. Robota navíc chválí zahraniční kritika, a my už se na tento skvěle obsazený počin nemůžeme dočkat.

V tomto apokalyptickém thrilleru oceňovaného scenáristy a režiséra Sama Esmaila (Mr. Robot) si manželé Amanda (Julia Roberts), Clay (Ethan Hawke) a jejich dvě děti pronajmou na víkend luxusní dům. Jejich dovolená je však brzy narušena, když k nim v noci dorazí dva cizinci, G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth, majitelé domu, se zprávou o záhadném kybernetickém útoku. Obě rodiny počítají s hrozící katastrofou, která je každou minutou děsivější a nutí všechny vyrovnat se se svým místem v hroutícím se světě.

Čtěte také: Příšery, apokalypsa, sci-fi. Představujeme 10 nejočekávanějších Netflix novinek v prosinci

Režisér snímku Sam Esmail je tvůrcem oceňovaného seriálu Mr. Robot a psychologické antologie HomecomingNech svět světem je jeho teprve druhým celovečerním projektem, v roce 2014 uvedl nedoceněnou romantickou sci-fi komedii Comet s Emmy Rossum a Justinem Longem.

Film Nech svět světem je natočený podle románu Rumaana Alama nominovaného na Národní knižní cenu. Netflix ho uvede 8. prosince.

Zdroj: Netflix