Fantasy s excelujícím Nicolasem Cagem je online! Češi si ale počkají na lednové uvedení v kinech

Podívejte se na prvních sedm minut z filmu.

Zdroj: A24

Zatímco česká kina uvedou chválenou satiru na pomezí fantasy a hororu 11. ledna, zahraniční publikum se novinky s excelujícím Nicolasem Cagem dočkalo uvedení v digitální podobě. Řeč je pochopitelně o snímku To se mi snad zdá, který natočil jeden z nejtalentovanějších norských režisérů Kristoffer Borgli, tvůrce loňského filmu Je mi ze sebe špatně.

Kritikou velebený snímek (91 % na RottenTomatoes) vyšel v digitální podobě ve videotékách iTunes, Amazon, Microsoft, nebo Google Play, žádná z nich ale nenabízí snímek s českými titulky. Oficiálního uvedení se tak čeští diváci dočkají až v lednu, kdy oscarového adepta přivede na plátna kin společnost Aerofilms.

Čtěte také: Videoherní pecka Death Stranding míří do filmu! Na plátna ho přivede renomované studio A24

Nicolas Cage ve snímku To se mi snad zdá hraje Paula Matthewse, muže od rodiny a profesora se zálibou v evoluční biologii. Jednoho dne zjistí, že se exponenciální rychlostí začíná objevovat ve snech jiných lidí. Přes noc se z něj stane celebrita a brzy je zasypán pozorností, která mu byla dlouho odpírána.

To se mi snad zdá přichází od norského režiséra skvělého snímku Je mi ze se špatně, Kristoffera Borgliho a renomovaného studia A24. Po boku Nicolase Cage, který se díky titulní roli možná dočká své třetí oscarové nominace, se představí Michael Cera, Julianne Nicholson nebo Dylan Baker.

Studio A24 patří k nejúspěšnějším filmovým společnostem současnosti. Snímek z jeho produkce Všechno, všude, najednou posbíral v minulém roce hned sedm Oscarů, a skvělé vyhlídky má A24 i letos. Na plátnech kin od něj brzy uvidíme To se mi snad zdá, neméně ambiciózní Zónu zájmu odehrávající se přes plot koncentračního tábora nebo životopisný film The Iron Claw, ve kterém má Zac Efron podávat svůj životní výkon.

Podívejte se na 7 minut z filmu To se mi snad zdá

Zdroj: A24