Z téhle nemocnice už se nikdo nevrátil. Příšera ze starého Soulu v dalším ohromném traileru

Další korejská lahůdka?

Zdroj: Netflix

Aby těch příšer nebylo v prosinci málo, uvede Netflix krátce po japonské adaptaci mangy Jú Jú Hakušo také korejskou akční novinku Příšera ze starého Soulu. Jak už název napovídá, odehrávat se bude v roce 1945, kdy starý Soul prožíval své nejtemnější období. Seriál líčí příběh lidí, kteří svedou nelítostný boj na hranici mezi životem a smrtí.

Jang Tae-Sang je bohatý, výstřední a mezi ženami vyhledávaný muž. Brzy se ale zaplete s Yoon Chae-Ok, což ho přiměje k přehodnocení jeho osobních priorit. Osud je svede do Kjongsongu, kde Yoon Chae-Ok, zkušené soukromé očko se zálibou ve zbraních, pátrá po své zmizelé matce. Ani jeden z nich netuší, jaké hrůzy je v nemocnici ve starém Soulu čekají. Společně budou čelit netvoru, který se zrodil z lidské hamižnosti.

Čtěte také: Démoni, svět mrtvých, nadpřirozené schopnosti. Trailer na akční nářez z Netflixu má všechno

Příšera ze starého Soulu je jedním z mnoha korejských seriálů pořízených Netflixem. Po vzoru hitu Hra na oliheň jsme se v nedávné době dočkali chválených titulů Modrá až na kost, nebo Písně banditů. V očekávání byla také druhá řada Sladkého domova a již zmíněný návrat Hry na oliheň, podle níž byla nedávno uvedena nová soutěžní reality-show.

Seriál bude rozdělen na dvě části. První z nich dorazí 22. prosince, a bude obsahovat sedm dílů. Zbylé tři epizody uvede Netflix 5. ledna 2024.

Zdroj: Netflix