V apokalyptickém nářezu se lidé mění v krvelačná monstra. Trailer slibuje drsnou podívanou

Další trailer na druhou řadu Sladký domove!

Zdroj: Netflix

Co si budeme nalhávat, teaser z Geeked Weeku, jež Netflix nadělil před týdnem, měl mnohem větší grády. Přesto pokračování korejského seriálu Sladký domove! vypadá pořád skvěle. Plnohodnotný trailer se více soustředí na samotný příběh a scén na efekt mírně ubylo. Nejvyšší čas si připomenout původní řadu, která měla premiéru na Netflixu před třemi lety.

Korejský seriál Sladký domove!, který na Netflixu celosvětově debutoval už v prosinci 2020, je adaptací stejnojmenného populárního webového komiksu. První série se soustředila na Cha Hyun-sua, samotářského středoškoláka, který se přestěhoval do nového bytu. Tváří v tvář hrůzám, při kterých se lidé mění v krvelačná monstra odrážející jejich nejhlubší touhy, se Hyun-su vymanil ze své ulity, aby zachránil ostatní.

Sladký domove! není jediným korejským seriálem, který si na Netflixu získal diváckou oblibu po celém světě. Netrpělivě už vyhlížíme pokračování Hry na oliheň, nedávno zabodovala také Modrá až na kost nebo Píseň banditů. Potenciál naopak nenaplnilo hororové Peklo, remake Papírového domu ani Rytíř v Černém. Mezi nejznámější korejské tituly na Netflixu patří Království zombie, nedávno doplněné o celovečerní film.

Druhá řada seriálu Sladký domove! dorazí na Netflix už 1. prosince.

Zdroj: Netflix