Krvelačná příšera si smlsne na nemocnici. Řežba z korejské historie ohromila v traileru

Další velkolepý korejský seriál na obzoru.

Zdroj: Netflix

Na jaře roku 1945 se v Kjongsongu během japonské okupace Koreje dva mladí lidé střetnou s podivnou bytostí zrozenou z lidské hamižnosti a bojují s ní o přežití. Netflix představil seriál už během svého nabitého Geeked Weeku ve velmi poutavém teaseru, nyní uvedl jeho plnohodnotný trailer. A popravdě se začínáme těšit čím dál víc.

Jang Tae-Sang je bohatý, výstřední a mezi ženami vyhledávaný muž. Brzy se ale zaplete s Yoon Chae-Ok, což ho přiměje k přehodnocení jeho osobních priorit. Osud je svede do Kjongsongu, kde Yoon Chae-Ok, zkušené soukromé očko se zálibou ve zbraních, pátrá po své zmizelé matce. Ani jeden z nich netuší, jaké hrůzy je v nemocnici ve starém Soulu čekají. Společně budou čelit netvoru, který se zrodil z lidské hamižnosti.

Čtěte také: Únik jedovatého plynu si vyžádal 25 000 mrtvých. Netflix uvedl minisérii o největší chemické havárii v historii

Příšera ze starého Soulu je jedním z mnoha korejských seriálů pořízených Netflixem. Po vzoru hitu Hra na oliheň jsme se v nedávné době dočkali chválených titulů Modrá až na kost, nebo Písně banditů. V očekávání je také druhá řada Sladkého domova a již zmíněný návrat Hry na oliheň, podle níž byla v týdnu představena nová soutěžní reality-show.

Seriál bude rozdělen na dvě části. První z nich dorazí 22. prosince, a bude obsahovat sedm dílů. Zbylé tři epizody uvede Netflix 5. ledna 2024.

Zdroj: Netflix