Superhrdinská Banda dostane mexický spin-off! Režírovat bude tvůrce komiksovky Blue Beetle

Potenciál je obrovský!

Zdroj: Prime Video

Zatímco fanoušci Bandy (The Boys) netrpělivě vyhlížejí čtvrtou řadu, Amazon oznamuje její další spin-off. Po kladně přijatém Genu V, jež měl premiéru letos v září, se podíváme také za americké hranice v připravovaném seriálu The Boys: Mexico.

Banda patří mezi největší tahouny streamu Prime Video, a není tak žádným překvapením, že se její svět rozšíří o další seriál. Po chválené novince Gen V se fanoušci nejdrsnějšího superhrdinského titulu současnosti podívají také do Mexika, kde by se připravovaný projekt měl také natáčet. Podle serveru Variety, který se zprávou přišel, by měli hlavní hrdinové, zcela logicky, mluvit španělsky.

Čtěte také: Příští Avengers napíše tvůrce a scénárista Lokiho! Režisér se hledá

Producenty seriálu budou Diego Luna z Andoru a Gael García Bernal, kteří by se v něm měli objevit také v dosud nespecifikovaných rolích. Mexickou verzi Bandy přivedou na obrazovky Prime Video tvůrci původního seriálu včetně autorů komiksové předlohy. Na režisérském postu se počítá s Garethem Dunnet-Alcocerem, jež letos uvedl nepříliš úspěšného Blue Beetla.

Seriál Banda od Amazonu je jednoduše brilantní. Jedná se o (velmi volnou) seriálovou adaptaci komiksu od scénáristy Gartha Ennise. Ten zpracovává tradiční superhrdiny a ukazuje je jako naprosto pokřivené jedince, kteří by rozhodně neměli třímat takovou moc, jakou mají. Hrdiny se snaží srazit z piedestalu skupinka individuí vedená Billym Butcherem, která si říká Boys (Banda). Korunu tomu všemu nasazuje právě Homelander. Psychopatický, nepředvídatelný, narcistní a manipulativní šílenec se schopnostmi Supermana a mesiášským komplexem ukazuje, jak by to asi dopadlo, kdyby Clark Kent nebyl zrovna ten skautík z malé farmy.