Naprosto fenomenální. Seriál ze světa The Boys se představuje v krvavém traileru

Foto: Prime Video

The Boys (Banda) patří k nejdrsnějším seriálům současnosti. Nejinak na tom bude i jeho spin-off Gen V, který se právě představil v naprosto fenomenálním traileru. Krev v něm stříká na všechny strany a studenti naplno předvádějí své schopnosti. Fanoušci Ant-Mana a dalších marvelovek mohou jen tiše závidět, něco takového u Disneyho rozhodně neuvidí.

I děti s mimořádnými schopnostmi potřebují místo, kde se mohou zdokonalovat. Mladí čarodějové se učí ovládat své hůlky v Bradavické škole čar a kouzel, X-Meni se vzdělávají ve Xavierově škole pro nadanou mládež, nová generace Jediů zase má Akademii Luka Skywalkera. Pokud jste ale potenciální superhrdina v supertemném světě The Boys, budete chtít absolvovat školu boje proti zločinu na Godolkinově univerzitě. Nejdřív ale budeš muset přežít. Konkurence na škole je totiž vražedně ostrá.

Ze světa seriálu The Boys přichází Gen V. Mladí, začínající hrdinové jsou vystaveni zkoušce svých fyzických a morálních hranic, zatímco soutěží o své místo na Godolkinově univerzitě. Když vyjdou najevo temná tajemství univerzity, musí se studenti vyrovnat s tím, jakými hrdiny se stanou.

Původní seriál The Boys, adaptován z komiksové předlohy stejného názvu a vytvořen hercem a režisérem Sethem Rogenem, je zasazen do alternativního vesmíru, kde jednotlivci obdaření supermocí jsou uznáváni širokou veřejností jako superhrdinové. Řada z nich ale zneužívá svou slávu k vlastnímu prospěchu, a tak se objevuje parta samozvanců známá jako Banda. Ta se snaží zkorumpované hrdiny odhalit, což se jim daří díky vytrvalosti a ochotě nehrát podle pravidel.

Gen V startuje na Prime Video 29. září.

Foto: Prime Video