Sicario 3 je na cestě! Na plátna kin mu pomůže režisér posledních dílů Mission: Impossible

Sicario 3 konečně nabírá reálné obrysy!

Zdroj: Lionsgate

Sicario režiséra Denise Villeneuvea patří k nejlepším thrillerům poslední dekády. Pokračování s podtitulem Soldado sice nedosáhlo kvalit původního filmu, přesto svému předchůdci ostudu neudělalo. Po delší době se zase objevují nové informace o připravované trojce. A je se opravdu nač těšit.

Scénář obou dosavadních filmů napsal uznávaný Taylor Sheridan, tvůrce Yellowstone, Krále Tulsy a mnoha dalších chlapáckých seriálů z Paramount+. Dobrou zprávou je, že producenti připravovaného Sicaria 3 se Sheridanem počítají i tentokrát, nezůstane ale jen u něj. Snímek totiž ukořistil služby neméně oblíbeného Christophera McQuarrieho, režiséra posledních dílů Mission: Impossible. Jeho pozice u filmu ale zatím nebyla blíže specifikovaná.

Producenti Molly Smith a Trent Luckinbill v novém rozhovoru také prozradily, že svou účast na projektu přislíbili Josh Brolin, Benicio Del Toro a překvapivě také Emily Blunt, která v předchozím filmu chyběla. Producenti pochopitelně nezapomněli podotknout, že všichni tři jsou z téměř hotového scénáře nadšení.

Fanoušci Benicia Del Tora mohli svého favorita naposledy vidět v ponuré kriminálce Ještěr. Na Netflixu se nedávno objevila také Emily Blunt ve snímku Obchodníci s bolestí, podstatnou roli měla také v téměř miliardovém Oppenheimerovi. Josh Brolin se v těchto dnech měl objevit ve dvojce Duny, ta však byla odložena na příští rok.