Fantastická čtyřka se začíná rýsovat. Kdo si zahraje jejich lídra?

Superhrdinská týmovka ulovila hvězdu.

Zdroj: 20th Century Fox

Nad obsazením dalšího rebootu Fantastické čtyřky už poměrně dlouho visí otazník. Hollywood se ale opět vrátil do práce, a tak z jeho zákulisí přicházejí nové drby. Zahraniční servery se shodují, že připravovaná marvelovka našla představitele Reeda Richardse, lídra a zakladatele Fantastické čtyřky, který si říká Mr. Fantastic.

Pedro Pascal v seriálu The Last of Us. Zdroj: HBO Max

S rolí gumového Mr. Fantastica byli v posledních letech spojováni Adam Driver, Matt Smith nebo Jake Gyllenhaal. Jak ale uvádí Hollywood Report, roli měl nakonec získat aktuálně velmi populární Pedro Pascal. Představitel Mandaloriana a Joela z videoherní adaptace The Last of Us měl podle některých zdrojů už podepsat smlouvu, jiné zase uvádí, že herec ještě vyjednává. Pedro Pascal by se v příštích dnech měl vrátit na plac druhého Gladiátora, kterého uvidíme v kinech nejdříve za rok.

Kolem Fantastické čtyřky a roli Sue Storm nadále krouží jméno Vanessy Kirby z Mission: Impossible a blížícího se Napoleona. Podle známého insidera Jeffa Sneidera je ve hře také Joseph Quinn (Stranger Things), jež se měl ucházet o roli Johnnyho Storma, hromotluka s kamením Bena Grimma by si měl zase zahrát Ebon Moss-Bachrach. Jisté je ale jen to, že režírovat bude seriálový tvůrce Matt Shakma. Ten se v minulosti podílel na marvelácké WandaVision nebo Hře o trůny. Už zítra dokonce uvidíme v jeho režii první díl seriálu Monarch: Odkaz monster.