Lákavější než Marvels a Tajná invaze dohromady. Trailer představil druhou řadu Co kdyby…?

Thanos a Steve Rogers hlásí návrat!

Zdroj: Marvel

Letošní nášup Marvelu zakončí druhá řada animované antologie Co kdyby…? Jak prozrazuje její trailer, na obrazovky Disney+ se o Vánocích vrátí celá řada nejoblíbenějších postav. Všech devět epizod z marveláckého multivesmíru dorazí najednou.

První animovaný seriál společnosti Marvel Co kdyby…? přepisuje scénáře filmového světa Marvelu nečekaným způsobem a převypravuje slavné události ze známých filmů. Co kdyby…? se zaměřuje na nejznámější hrdiny filmového vesmíru Marvel, přičemž mnoha postavám propůjčily hlasy stejné hvězdy, které je hrály v hrané podobě.

Ačkoli zasahování do lidských životů v první sezóně málem vedlo k rozpadu reality, v nové upoutávce na druhou sezónu se Pozorovatel (Jeffrey Wright) vrací ke svým starým trikům. A opět bedlivě sleduje unikátní varianty postav z filmů jako Black Panther, Strážci Galaxie nebo Doctor Strange.

Marvel v letošním roce uvedl ve všech směrech slaboučké pokračování Ant-Man a Wasp: Quantumania, úspěšné Strážce Galaxie: Volume 3 a svůj největší kasovní propadák v historii Marvels. Premiéru měly také seriály Tajná invaze a druhá řada Lokiho.

Druhá řada Co kdyby…? vyjde 22. prosince na Disney+.

Zdroj: Marvel