27 filmů a seriálů, které uvede Netflix v tomto týdnu

Foto: Netflix

Netflix má před sebou jeden z nejbohatších týdnů tohoto roku. Mezi téměř třiceti novinkami najdeme pokračování hned několika skvělých seriálů. Pátou řadu dostane Zpátky do práce, hororové Temné léto představí druhou sérii a španělská Elita, zřejmě nejočekávanější návrat tohoto týdne, uvede osmičku nových epizod ve čtvrté řadě. Netflix uvede rovněž filmovou novinku Otcovství s Kevinem Hartem, minisérie Elitních povídek a mnoho dalších titulů, které mohou překvapit.

Elitní povídky Guzmán Caye Rebe – 1. řada

Rebe pozve přátele na komorní kolaudačku, ale celá akce se kvůli drogám a nečekaným hostům pořádně zvrtne. (14. června)

Elitní povídky Nadia Guzmán – 1. řada

Nadia se vrací do Španělska na sestřinu svatbu. Nemůže se přitom ale rozhodnout, jestli se má setkat s Guzmánem, se kterým udržuje vztah na dálku. (15. června)

Five feet apart

Stella Grant je obyčejná sedmnáctiletá holka. Jenže na rozdíl od většiny teenagerů tráví spoustu času v nemocnici jako pacient s cystickou fibrózou. (15. června)

The Mustang

Nemluvný muž ve venkovském nevadském vězení Roman Coleman (Matthias Schoenaert) byl před deseti lety odsouzen a uvězněn za tragický případ domácího násilí. (15. června)

15 nejsledovanějších filmů a seriálů 23. týdne na Netflixu

Pohádková lhota – 2. řada

Daisy a Cole jsou kamarádi, co nezkazí žádnou legraci. Umí zapojit hudbu a fantazii a v městečku plném postaviček z dětských říkanek vyřeší každý problém! (15. června)

Velký průvodce uvolněním mysli

Chcete se uvolnit, meditovat nebo se pořádně vyspat? Tenhle interaktivní speciál vám nabízí pomoc ušitou na míru vašemu způsobu myšlení nebo aktuální náladě. (15. června)

Yardie

Britské kriminální drama v režii Idrise Elby natočené podle stejnojmenného románu spisovatele jamajského původu Victora Headleyho. (15. června)

Zpátky do práce – 5. řada

Mateřská končí a je čas vrátit se do práce. Čtyři mamky v současném Torontu zdolávají děti, šéfy, lásku a život. (15. června)

Ulice strachu: Děsivá trilogie s hvězdami Stranger Things míří na Netflix

Bezpečí

V přímořském městečku dojde k napadení mladé dívky a místní expert na bezpečnost i jeho rodina musí ustát příval lží a tajností, které vyplavou na povrch. (16. června)

Elitní povídky Omar Ander Alexis – 1. řada

Ander je v remisi, a tak dělá přes léto psychickou podporu Alexisovi, kterého poznal během chemoterapie. (16. června)

K nezaplacení!

Foto: Wild Bunch Distribution

Jean-Pierre má dostatek peněz a krásnou, elegantní manželku Odile, která tráví dny nakupováním věcí, které nepotřebuje. Jenže Odile podle něj neplní své manželské povinnosti, ale jak ji k tomu donutit? (16. června)

Město tučňáků

U malebného městečka v Jižní Africe se schází různorodá směsice ohrožených tučňáků, aby si našli partnera, vyvedli mladé a družili se s domorodci. (16. června)

Práva – 1. řada

Na prestižní škole dojde k děsivému neštěstí. Přísný profesor práva a jeho ambiciózní studenti ale zkusí využít svých znalostí a dosáhnout spravedlnosti. (16. června)

Ali a královny

Po otcově smrti vyrazí mladík do New Yorku hledat matku, kterou dlouho neviděl. A brzy zjistí, že lásku a porozumění najde tam, kde by to nečekal. (17. června)

Dar – 3. řada

Malířka z Istanbulu odhalí velkolepá tajemství o archeologických vykopávkách v turecké Anatolii, která souvisejí s její vlastní minulostí. (17. června)

Elitní povídky Carla Samuel – 1. řada

Samuel chce přesvědčit Carlu, aby neodletěla do Londýna, a tak se na letišti pokusí o velké, romantické gesto. (17. června)

Katla – 1. řada

Výbuch subglaciální sopky Katla obrátí život místní komunity vzhůru nohama a jako by to nestačilo, z ledu se začnou drát na povrch tajemství. (17. června)

21 posledních Netflix originálů, které dostaly český dabing

Record of Ragnarok – 1. řada

Než vymažou lidi z povrchu zemského, dají jim bohové poslední šanci dokázat, že si zaslouží žít. Ragnarök je tady! (17. června)

Temné léto – 2. řada

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (17. června)

Elita – 4. řada

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou. (18. června)

Mezi dobrem a zlem

Chytrý a bezstarostný gangster dostane za úkol sejmout rivala mocného zločineckého bosse ze zámoří. Zaskočí ho ale vlastní svědomí. (18. června)

13 povedených novinek z Netflixu, které jste možná přehlédli

Nejúžasnější ubytování světa – 1. řada

Reality show, ve které tři mladí lidé cestují po světě, zkoušejí ubytování všeho druhu a dělí se s diváky o svoje zážitky a tipy. (18. června)

Nestojí to za to

Na studentských kolejích v Koreji se sejde pestrobarevná směsice studentů z celého světa, na které čekají nová přátelství, nové lásky a taky spousta nových zážitků. (18. června)

Otcovství

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (18. června)

Potulný samuraj Kenšin – 4 filmy

V roce 1879 se Kenšin a jeho spojenci musí postavit zatím nejmocnějšímu nepříteli: Kenšinovu bývalému švagrovi Enišimu Jukiširovi a jeho poskokům, kteří přísahali pomstu. (18. června)

13 novinek (nejen) z Netflixu a HBO, které můžete vidět o víkendu

Rodina

Kendži, který je od mládí členem jakuzy, přísahá věrnost svému šéfovi ze staré školy a slíbí, že se v době plné změn bude řídit zákony mafiánské rodiny. (18. června)

Řídit se rozumem

Je jí přes třicet a tvrdě maká, aby se prosadila mezi ambiciózními kolegy. A do toho řeší milostný trojúhelník i matku, která jí prostě nedá pokoj. (18. června)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne