13 filmů a seriálů, které zamíří v týdnu na Netflix

Foto: Paramount Pictures, Netflix

Netflix v týdnu uvede starší francouzské komedie, film Roberta Zemeckise Vítejte v Marwenu a Blížence s dvojitou porcí Willa Smitha. Největšími lákadly ale zůstávají Netflix originály. Už ve středu má premiéru postapokalyptické Probuzení, v pátek potom druhá část Lupina, seriálového hitu posledních měsíců a fantasy animák Kouzelný drak.

Vítejte v Marwenu

Po brutálním útoku trápí umělce psychické problémy a ztráta paměti. Vytvoří si proto miniaturní svět, ve kterém se se svým traumatem může vyrovnat a znova se naučit žít. (8. června)

Čerstvé, smažené, křupavé

Kritik a velký milovník jídla Daym Drops se toulá po místech, kde jsou k dostání nejlepší a nejčerstvější smažené pochoutky v Americe. (9. června)

Herci

Foto: Bac Films

Komedie spojující záměrné přehánění s ironickým realismem, ve které slavní francouzští herci hrají sami sebe – nebo někoho velmi podobného. (9. června)

Osudná džungle

Žena utíká před dohodnutým sňatkem do hlubin mayské džungle. V nezkrotné přírodě začíná splývat přirozené s nadpřirozeným. (9. června)

Práce na farmě

Parta mladíků z pařížských předměstí musí vykonávat veřejně prospěšné práce na farmě, kde rázem převrátí venkovský život vzhůru nohama. (9. června)

Probuzení

Událost, která zasáhla celý svět, připravila lidi o spánek. Všechno kolem se hroutí, ale bývalá vojačka se snaží zachránit rodinu, i když sama pomalu přichází o rozum. (9. června)

Ze dne na den

Život bankovního úředníka Francoise Berthiera se znenadání obrátí k lepšímu a on se z toho nějak nemůže vzpamatovat. (9. června)

Trese: Strážkyně světů – 1. řada

Alexandra Treseová udržuje klid v Manile, kde se temné nadpřirozené síly mísí se zločinným podsvětím. Zdá se ale, že se schyluje k bouři. (10. června)

Čtyři střelený Kolumbijci

Čtyři z nejlepších a nejnemravnějších kolumbijských komiků vystoupí před diváky, kteří jsou na jejich příběhy po dlouhé karanténě pořádně natěšení. (10. června)

Lupin – 2. část

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. (11. června)

Skejťačka

Holka z indického zapadákova se úplně zblázní do ježdění na skejtu. Jenže její cesta na vysněnou soutěž bude ještě pěkně hrbolatá. (11. června)

Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství. (11. června)

Blíženec

Čerstvě vysloužilý odstřelovač se musí postavit mladší a silnější naklonované verzi sebe sama, kterou tajná vládní agentura stvořila s jediným cílem – zabít originál. (11. června)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne