Kdy bude film Black Widow online

black widow online

Black Widow je očekávaný film ze stáje Marvel o stejnojmenné hrdince. Film Black Widow teprve půjde do kin, ale posléze zamíří také na online služby.

Vlastní film Black Widow (Scarlett Johansson) měl původní datum premiéry již v dubnu, avšak kvůli pandemii koronaviru se snímku dočkáme až v listopadu tohoto roku. Black Widow by pak měla dorazit na online služby někdy v březnu příštího roku. Očekává se, že přednostně na Disney+ (možná i v dřívějším termínu).

Film Black Widow ze série MCU bude teprve druhým filmem tohoto universa, který představí v titulní roli suprhrdinku (první byla Captain Marvel). Celkově půjde o čtyřiadvacátý celovečerní film spadající mezi Avengers. Hrdinku s ruskými kořeny si zatím vždy zahrála zmiňovaná Scarlett Johansson.

Většinu Marvel filmů včetně Black Widow je nebo bylo možné sledovat online na HBO GO nebo Netflixu. Filmy online jsou dostupné také na Google Play, iTunes a dalších službách.

Režisérka Cate Shortland obsadila do vedlejších rolí skutečná herecká esa. Těšit se můžeme na začínající hvězdu Florence Pugh, známou a oblíbenou herečku Rachel Weisz nebo drsňáka Davida Harboura.