Kinopremiéry, které mají zpoždění

Vzhledem k současné situaci není žádným překvapením, že na pár filmů si chvíli počkáme. Nemusíme mít aspoň depresi z toho, že nám v zavřených kinech něco uteče.

V kinech chvíli neuvidíme nejnovější bondovku Není čas zemřít. James Bond (Daniel Craig) se tentokrát vypořádává s problémy své životní partnerky. Mezi ně patří i tajemný padouch s tváří Ramiho Maleka. Bondovo dobrodružství jsme měli vidět už za měsíc, současné datum premiéry je 25. 11. 2020.

Jak Králíček Petr bere do zaječích jsme se mohli podívat už tento měsíc. Nyní to vypadá, že ho uvidíme až v srpnu.

Rychle a zběsile 9 se z letošního května přesunulo na duben 2021.

O těchto filmech aspoň víme, kdy je uvidíme. jsou tu ale i očekávané kousky, kde nemáme ani datum premiéry.

V březnu jsme mohli vidět Tiché místo 2. Příšery citlivé na zvuk ale zničí náš svět jindy. Datum premiéry zatím nebylo stanoveno.

Na neurčito se odsouvá i dubnové Paroží, drsně vypadající horor z produkční dílny Guillerma del Tora a v březnu bohužel neuvidíme ani disneyovský blockbuster Mulan. V dubnu jsme také měli vidět x-menovský horor Noví mutanti. Jejich odklad je obzvlášť bolestný, že na jejich premiéru čekáme už dost dlouho.

Naštěstí nám zůstávají streamovací služby, a než se situace uklidní, můžeme nasávat nové filmové zážitky přes televizní obrazovky či počítačové monitory.