Warner Bros. zvažují spin-off k Wonder Woman! O co půjde?

Filmová Wonder Woman byla pro studio velkým úspěchem a jedním z výrazných komiksových DC počinů, jež si získaly přízeň kritiky i diváků. Není proto divu, že ikonická superhrdinka dostane už brzy druhý díl (na trailer mrkněte zde), ale dojde i na vedlejší film z jejího „mini universa.“ Ten má sledovat osudy bájných válečnic Amazonek z ostrova Themyscira. Ty už dostaly výraznější úlohu v propadlé týmovce Justice League. Nyní si vyslouží i vlastní film. Co o něm je zatím známo?

Zatím se ví, že snímek nebude režírovat Patty Jenkins, stojící za oběma dosavadními sólovkami amazonské princezny. Jenkins u tohoto chystaného filmu zůstane „jen“ jako producentka.

Tato zpráva v zásadě není nikterak překvapivá vzhledem k tomu, že ve WB a DC se jistě snaží najít nové způsoby, jak postupně prohlubovat a rozvíjet fikční vesmír. Dokazuje to kupříkladu také chystaný spin-off Wanova Aquamana, jenž se bude soustředit okolo podmořského království Trench.

Pokud vše dopadne jak má, bude jistě zajímavé sledovat osudy Amazonek v komiksovém světě. Jistě by mohlo jít o výpravnou fantasy, nacházející inspiraci v klasických řeckých bájích a pověstech. Zda stoprocentně dojde k realizaci, nebo ne si zatím musíme počkat. Bylo by logické, kdyby tuto zprávu potvrdili po uvedení Wonder Woman 1984