Like a Boss: Kosmetická válka v komedii se Salmou Hayek

Paramount Pictures zveřejnilo trailer k připravované komedii Like a Boss. Dvě nejlepší kamarádky, které společně podnikají, se vydávají do boje proti úspěšné, ale zrádné Salmě Hayek.

Mia a Mel jsou nejlepšími kamarádkami už od dětství. Společně si založí kosmetickou firmu, která je sice úspěšná, ale finance jim začínají přerůstat přes hlavu. Proto když přijde štědrá nabídka od úspěšné podnikatelky Clair Luny, neváhají ani chviličku a nabídku přijmou. Jenže nic není zadarmo a dívky postupně zjišťují, jaké jsou skutečné Claiřiny úmysly. Ta má v plánu ukrást jim informace o složení jejích nejúspěšnějších produktů a následně je vydávat za své. Mia a Mel to tak ale v žádném případě nehodlají nenechat a boj začíná.

V hlavních rolích se objeví oblíbené herečky Rose Byrne a Tiffany Haddish. Proti nim půjde nestárnoucí mexická herečka Salma Hayek. Mezi dalšími obsazenými se ve filmu objeví Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell a Jessica St. Clair. Za režií stojí Miguel Arteta, který má zatím na svém kontě převážně průměrné komedie, například Mládí v hajzlu nebo Večeře s Beatriz.

Světovou premiéru bude mít komedie 10. ledna 2020.