Wonder Woman 1984: Trailer představuje amazonskou krásku v duchu retra

Co dělala Wonder Woman posledních zhruba sedmdesát let, netušíme, nicméně v osmdesátých letech měla opět hodně práce. Trailer na odložené „pokračování“ amazonské hrdinky konečně přichází.

Asi jste pochopili, že Wonder Woman 1984 není 1984. dílem série o supersilné dívčí hrdince z vesmíru DC. Jde o teprve druhý film, který se bude plně věnovat jejímu charakteru a tentokrát logicky v roce 1984.

DC dostává od Marvelu ve filmovém světě těžce na frak. Liga spravedlnosti či Batman vs Superman měly být hity, ale diváci je přijali velice vlažně. Jediným světlem na konci tunelu byla všeobecně chválené sólovka Wonder Woman. Ta potěšila nejen kritiky, ale i fanoušky. Není tak divu, že se dočkáme druhého dílu. Gal Gadot i režisérka Patty Jenkins se vrátí a k tomu navíc teď přibyla posila skutečně těžkého kalibru.

O hudbu k pokračování s názvem Wonder Woman 1984 se postará Hans Zimmer. Tvůrce jedné soundtrackové pecky za druhou již v minulosti pro komiksové adaptace několik not složil. Podílel se totiž na všech třech Nolanových filmech o Batmanovi, Pro Snydera zas pracoval na Muži z oceli.

V hlavních rolích se představí Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Natasha Rothwell, Lynda Carter, Robin Wright a další.

V kinech hrají od 4. června 2020.