Tučňák prahne po moci v Gothamu! Batmanovský seriál obdržel první trailer

Zdroj: Max

Na druhého Batmana s Pattinsonem si sice počkáme o celý rok déle, než bylo původně v plánu, seriálový The Penguin ale dorazí na HBO Max (v té době jen Max) už na podzim tohoto roku. Colin Farrell se vrací v roli mafiánského bosse a úhlavního nepřítele Bruce Waynea v prvním teaseru!

První upoutávka odhaluje, že se seriál bude zabývat Cobbleplotovými pokusy získat větší moc v Gothamu. The Penguin by měl přímo navázat na závěr filmu The Batman, v němž Hádankář zaplavil Gotham a uvrhl ho do chaosu. Podle dřívějších informací se příběh seriálu začne odehrávat pouhý týden po událostech Reevesova filmu.

Čtěte také: Napravili si tvůrci Hry o trůny pošramocenou reputaci? Netflix uvedl největší sci-fi seriál tohoto roku

Myšlenka padouchů, kteří se snaží převzít kontrolu nad polorozbořeným Gothamem, má pozoruhodné paralely s komiksovou sérií Batman: No Man’s Land, v níž se řada gothamských padouchů rovněž pokoušela získat části města pro sebe.

Tvůrkyní seriálu je sice seriálová scénáristka Lauren LeFranc (Chuck), z producentské pozice ale na celý projekt dohlíží Matt Reeves, režisér právě Batmana s Robertem Pattinsonem v hlavní roli. Po boku skvěle namaskovaného Colina Farrella se představí méně známí herci Clancy Brown, Carmen Ejogo, Cristin Milioti nebo Shohreh Aghdashloo.

Premiéra seriálu je na programu letos na podzim.

Nový teaser

Teaser z minulého roku