Johnny Depp se vrací do první ligy. Zahraje si v hororu od režiséra Spider-Mana

Foto: Johnny Depp ve Fantastických zvířatech (Warner Bros.), Sydney Sweeney v seriálu Euforie (HBO).

Johnny Depp se vrací do první herecké ligy. V hororovém thrilleru s nadpřirozenými prvky, Day Drinker, si po jeho boku zahraje talentovaná Sydney Sweeney a režírovat bude Marc Webb, tvůrce Amazing Spider-Mana. Námět a scénář napsal autor Války zítřka.

Day Drinker se má odehrávat na malebných místech Španělska, Francie a Portugalska. Prozatím vínem jen to, že v centru příběhu bude vztah mezi tajemným cizincem a barmankou, která truchlí nad smrtí milované osoby. Nadpřirozený thriller s dávkou hororu bude příběhem lásky, přátelství a pomsty. Scénář napsal Zach Dean zodpovědný za sci-fi Válka zítřka.

Čtěte také: Kontroverzní hororová antologie hlásí návrat. Trailer nové řady si libuje v teroru a nadpřirozenu

Režírovat bude Marc Webb, který se proslavil úspěšnou romantickou komedií 500 dní se Summer a dvěma díly Amazing Spider-Mana s Andrewem Garfieldem. S Chrisem Evansem pak natočil výborné drama Velký dar a v příštím roce by už měl uvést odloženou Sněhurku s Gal Gadot a Rachel Zegler.

Film bude jedním z Deppových prvních velkých projektů od roku 2021, kdy vyhrál soudní spor proti své bývalé manželce Amber Heard. Naposledy ztvárnil krále Ludvíka XV. v historickém dramatu Jeanne du Barry z roku 2023 a nedávno dotočil svůj druhý režisérský počin Modi o italském umělci Amedeu Modiglianim. Projekt se v současné době nachází v postprodukci.

Po boku Deppa se představí stále populárnější Sydney Sweeney, hvězda seriálu Euforie, která se naposledy objevila jako jeptiška v hororu Neposkvrněná a jen několik měsíců předtím v děsivě špatné komiksovce Madam Web. Má za sebou také účinkování v tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu a loni ji nebylo možné přehlédnout v komedii S tebou nikdy.