Kontroverzní hororová antologie hlásí návrat. Trailer nové řady si libuje v teroru a nadpřirozenu

Zdroj: Prime Video

Povídkový seriál Oni se vrací na Prime Video s druhou řadou nazvanou The Scare. Tentokrát se ocitneme v devadesátých letech minulého století, a jak prozrazuje čerstvě uvedený trailer, příběh se bude točit kolem případu, který otřese i těmi nejzatvrzelejšími detektivy.

První řada nazvaná Úmluva se odehrává v 50. letech 20. století a vypráví o černošské rodině, která se přestěhovala do čistě bělošské čtvrti v Los Angeles. Jejich idylický domov se však stává místem střetu zlovolných sil, jak sousedských, tak nadpřirozených a hrozí, že rodinu duševně i fyzicky zničí.

Čtěte také: Městečko, ze kterého není cesty ven. Netflix uvede jeden z nejtajemnějších seriálů současnosti

Stejně jako Lovecraftova Země, i seriál Oni, v němž se střetávají skutečné a metaforické noční můry, vypráví o rasismu a rozdělení v Americe po druhé světové válce. Rodina Emoryových čelí silám, které nejsou z tohoto světa, i s bílými sousedy, kteří je na svém ideálním předměstí prostě nechtějí.

Druhá série se zaměří na detektiva z oddělení vražd losangeleské policie Dawn Reeveovou, která je pověřena novým případem: hrůznou vraždou matky, která otřásla i těmi nejzatvrzelejšími detektivy. Dawn se pohybuje v bouřlivé době Los Angeles, kde se město pohybuje na hraně chaosu, a je odhodlaná vraha zastavit. Jak se však blíží k pravdě, zmocňuje se jí i její rodiny cosi zlověstného a zlomyslného

Prime Video uvede druhou řadu 9. dubna.

Zdroj: Prime Video