Režisér Johna Wicka utržený ze řetězu! Trailer na Kaskadéra s Goslingem slibuje nejzábavnější film roku

V českých kinech až v květnu...

Zdroj: Universal Pictures

V těchto dnech se měl do kin připravovat Kaskadér s Ryanem Goslingem v hlavní roli. Studio Universal ho ale odložilo až na březen, přičemž v Česku se ho dočkáme až o dva měsíce později, tedy v květnu. Během nočního Super Bowlu jsme se alespoň dočkali nové upoutávky, na jejíž střihu někdo odvedl velmi dobrou práci.

Rayn Gosling hraje Colta, dlouholetého kaskadéra, který dostane práci ve filmu své bývalé přítelkyně Jody (Emily Blunt). Ta právě prožívá svůj režisérský debut v žánru sci-fi a Colt jí pomáhá, jak může – nechává se zapálit nebo se řítí pouští v automobilové honičce ve stylu Šíleného Maxe. Když se však ztratí áčková hvězda filmu (Aaron Taylor-Johnson), je na Coltovi, aby své schopnosti z plátna uplatnil ve skutečném světě, herce vypátral a zachránil celý projekt.

Čtěte také: Deadpool a Wolverine jsou zpět! Trailer slibuje největší komiksovou událost posledních let

Režisér David Leitch má s akcí bohaté zkušenosti. V minulosti zastupoval celou řadu filmových hvězd jako kaskadér, z pozice filmového režiséra pak dal světu Johna Wickadruhého Deadpoola nebo Bullet Train.

Žádným nováčkem v akčním žánru není ani hvězdný Gosling. Představitel Kena z loňského hitu Barbie se v minulosti objevil v akční netflixovce The Gray Man, kaskadéra si koneckonců zahrál už ve svém nejslavnějším filmu Drive.

Kaskadér má českou premiéru v kinech 2. května.

Zdroj: Universal Pictures