Deadpool a Wolverine jsou zpět! Trailer slibuje největší komiksovou událost posledních let

V létě v kinech!

Zdroj: Marvel

Ryan Reynolds a Hugh Jackman jsou zpět ve svých ikonických rolích, aby se pokusili o nemožné a spasili MCU. 20th Century Studios a Marvel Studios odhalily první upoutávku na Deadpoola 3, nyní oficiálně známého jako Deadpool & Wolverine.

Pokračování Deadpoola nás zavede rovnou do filmového vesmíru Marvelu. Wade Wilson je totiž vytržen ze své časové linie a přiveden na úřad pro časové odchylky, orgán střežící multivesmír, který jsme viděli v seriálu Loki. TVA vyzývá Deadpoola, aby se stal hrdinou mezi hrdiny… což samozřejmě pohladí jeho ego.

Čtěte také: Ryan Reynolds a jeho imaginární přátelé! Trailer představil fantasy od tvůrců Deadpoola a Tichého místa

Třetí Deadpool nadchnul fanoušky už v době, kdy ho oznamoval Ryan Reynolds v příspěvku na sociálních sítích. Představitel titulní role v něm totiž prozradil, že se na plátna kin vrátí nejen on, ale také Hugh Jackman coby Wolverine. Comeback australského herce bude zcela určitě jedním z vrcholů celého filmu, nicméně v první upoutávce se Jackman objevuje jen sporadicky.

Na druhou stranu se ale jeho fanoušci mají nač těšit. Jak už víme nějakou dobu, Wolverine se v novém filmu objeví ve svém klasickém žlutém kostýmu, který je v komiksech jeho nedílnou součástí. Detailní fotku si můžete prohlédnout v jednom z předešlých článků, ve kterém jsme nakousli také návrat Electry a Daredevila v podobě Jennifer Garden a Bena Afflecka.

Režisérem třetího Deadpoolova filmu je Shawn Levy, v jehož posledních dvou filmech Projekt Adam a Free Guy: Hra na hrdinu měl hlavní roli rovněž Ryan Reynolds. Levy natočil i Ocelovou pěst s Hugh Jackmanem a stojí také za seriálovým hitem Stranger Things.

Deadpool & Wolverine mají premiéru v kinech 25. července.

Zdroj: Marvel