Wolverine v ikonické žluté. Snímky z natáčení Deadpoola 3 odhalily Jackmanův oblek

Foto: Marvel Studios

Třetí Deadpool nadchnul fanoušky už v době, kdy ho oznamoval Ryan Reynolds ve svém příspěvku na sociálních sítích. Samotný představitel titulní role v něm totiž prozradil, že se na plátna kin vrátí nejen on, ale také Hugh Jackman coby Wolverine. Ještě větší pozornosti se ale očekávaný snímek dočkává teď, kdy Ryan Reynolds zveřejnil momentku z natáčení. Je na ni Wolverine ve svém klasickém žlutém obleku.

Po devíti filmech se nejoblíbenější X-Men konečně objeví v komiksových barvách. O tom, že žlutá je dobrá nás na svém Instagramu přesvědčil Ryan Reynolds. Tím ale horké novinky ze světa Deadpoola, který se oficiálně stává součástí MCU, rozhodně nekončí. Minulý týden totiž bylo potvrzeno, že si menší role ve snímku zahrají Jennifer Garner a Ben Affleck, minulí představitelé Electry a Daredevila. Ačkoliv jejich adaptace nedopadly úplně nejlépe, fanoušci se na jejich návrat velmi těší.

Hugh Jackman ve filmu X-Men (2000). Foto: 20th Century Fox

O žlutém kostýmu (který byl zvěčněn v animovaném seriálu z 90. let) se ve filmech o X-Menech dlouho žertovalo. V původním filmu z roku 2000 si Wolverine stěžuje na černé kožené obleky, které tým nosí, na což Kyklop (James Marsden) zavtipkoval: „Co bys radši, žlutý spandex?“. Ve filmu Wolverine z roku 2013 je ve vymazané scéně vidět, jak Logan dostává žlutý oblek v kufříku, ačkoli si ho nikdy neoblékl.

Hugh Jackman hraje Wolverina již od prvního dílu ze série X-Men (2000), a v roli tedy pokračuje i po neuvěřitelných třiadvaceti letech. V roce 2017 to již vypadalo na jeho velkou rozlučku, snímek Logan: Wolverine se totiž zařadil mezi nejlepší komiksové adaptace všech dob a slavného mutanta nechal zemřít. Díky třetímu Deadpoolovi se ovšem vrací na plátna kin ve svém tradičním komiksovém obleku. Jestli to tentokrát bude opravdu naposled, to je zatím ve hvězdách.

Deadpool 3 má premiéru 2. květnu.