Režisér Deadpoola míří mezi dinosaury! Čeká nás kompletní restart Jurského světa

Už za rok v kinech!

Zdroj: Universal Pictures

Režisér David Leitch, který se zasloužil o druhého Deadpoola nebo prvního Johna Wicka, v současné době připravuje návrat do Jurského světa. Film, jehož premiéra je naplánována na červenec roku 2025, slibuje vnést do oblíbené série novou energii.

Podle dostupných informací by příští snímek ze série Jurský park (Jurský svět) neměl navazovat na žádné z předešlých dobrodružství, čímž jsou návraty Chrise Pratta a týmu Sama Neilla z původních dvou dílů zcela vyloučeny. Zatímco David Leitch bude režírovat a Steven Spielberg opět produkovat, v dobrých rukách je i scénář.

Čtěte také: Aquaman 2 zakotvil online! Digitální verzi nechybí ani český dabing

Autorem scénáře k chystanému snímku není nikdo jiný než David Koepp, uznávaný scenárista filmových klasik Jurský park a Ztracený svět: Jurský park. Koepp má za sebou více než třicetiletou kariéru a podílel se také na vzniku snímků Spider-Man, Válka světů nebo Muži v černém 3.

David Leitch v květnu přinese do kin akční komedii Kaskadér, ve které se představí hvězdná trojka Ryan Gosling, Aaron Taylor-Johnson a Emily Blunt. Leitch je zodpovědný také za původního Johna Wicka, kterého natočil s parťákem Chadem Stahelskim, stejně tak i za dvojku Deadpoola a akční komedie Bullet Train.