Aquaman 2 zakotvil online! Digitální verzi nechybí ani český dabing

Jason Momoa naposled v roli krále sedmi moří.

Zdroj: Warner Bros.

Poslední film z universa DCEU, Aquaman a ztracené království, přistál ve videotéce iTunes, kde si ho můžete pronajmout případně zakoupit. Snímek vyšel v nejvyšší kvalitě a je dostupný také s českým dabingem.

Pokud zvažujete druhého Aquamana zakoupit v digitální verzi na iTunes, připravte si 399 korun. Za ty dostanete film ve 4K s podporou Dolby Vision a Dolby Atmos. Vypůjčení přijde na 329 korun, přičemž dostanete celý měsíc, abyste film zhlédli. Po jeho spuštění ho ale budete mít k dispozici pouze na 48 hodin.

Čtěte také: Nejlepší film minulého roku přichází na SkyShowtime! Bohužel v mizerné kvalitě

Aquaman z roku 2018 se stal nejúspěšnějším filmem tohoto universa, když jako jediný přesáhl magickou hranici jedné miliardy dolarů. Dvojka nakonec podle předpokladů na úspěch svého předchůdce nenavázala, když v kinech utržila 423 milionů dolarů. Rozpočet snímku přitom dělal astronomických 205 milionů a další desítky milionů pak studio nalilo do samotné propagace.

Druhý superhrdinský film režiséra Jamese Wana si nevedl skvěle ani mezi kritiky. Například recenzent Kamil Fila z Kinoboxu ho označil za zcela průměrnou podívanou. „Přeplácaný, hyperaktivně nesoustředěný film plný barev a deformovaných zvuků, smontovaný ze zápletek a prvků, které jsme viděli už mnohokrát jinde. Definitivní konec jedné éry DC komiksů na plátně.“