Trailer na Kaskadéra pumpuje krev v žilách! Režisér Johna Wicka vsadil na Ryana Goslinga

Ryan Gosling opět hraje kaskadéra!

Zdroj: Universal Pictures

David Leitch opět dokazuje, že má akci v malíku. Bývalý dublér Brada Pitta nebo Matta Damona a režisér Johna Wicka a Bullet Train představuje akční komedii Kaskadér, ve které si hlavní roli střihne Ryan Gosling. Trailer servíruje famózní akci, láká na odlehčený tón a za doprovodu hudebního podkresu pumpuje krev v žilách.

Rayn Gosling hraje Colta, dlouholetého kaskadéra, který dostane práci ve filmu své bývalé přítelkyně Jody (Emily Blunt). Ta právě prožívá svůj režisérský debut v žánru sci-fi a Colt jí pomáhá, jak může – nechává se zapálit nebo se řítí pouští v automobilové honičce ve stylu Šíleného Maxe. Když se však ztratí áčková hvězda filmu (Aaron Taylor-Johnson), je na Coltovi, aby své schopnosti z plátna uplatnil ve skutečném světě, herce vypátral a zachránil celý projekt.

Režisér David Leitch má s akcí bohaté zkušenosti. V minulosti zastupoval celou řadu filmových hvězd jako kaskadér, z pozice filmového režiséra pak dal světu Johna Wicka, druhého Deadpoola nebo Bullet Train.

Žádným nováčkem v akčním žánru není ani hvězdný Gosling. Představitel Kena z letošního hitu Barbie se v minulosti objevil akční netflixovce The Gray Man, kaskadéra si koneckonců zahrál už ve svém nejslavnějším filmu Drive.

Kaskadér má českou premiéru 29. února 2024.

Zdroj: Universal Pictures